Nilla Dance Wear

Erbjudande

Alla erbjudande

Storlekstabeller

Att välja rätt storlek är inte alltid det lättaste. Storlekar kan skilja sig mellan olika tillverkare. Hos Nilla tycker vi att det ska vara enkelt att hitta rätt storlek. Vi har därför översatt våra leverantörers storlekar till normala svenska storlekar som en vägledning att hitta rätt. Detta innebär att det kan stå en annan storlek i plagget eller skon. Är du fortfarande osäker på vilken storlek du bör beställa är du välkommen att kontakta oss med dina frågor. Du kan även mäta och maila över dina mått i samband med Din beställning så hjälper vi Dig. Mer om hur du mäter finner du nedan. Tänk på att de flesta av våra plagg är i stretchmaterial.

NYTT!! VI KOMMER SNART MED EN NY STORLEKSTABELL. VI HAR UPPLEVT ATT VISSA MÅTT I DENNA TABELL KAN VARA VILSELEDANDE PGA STRETCHMATERIAL BL.A. VI BEHANDLAR DOCK VARJE STORLEK ENLIGT "NORMALA SVENSKA STORLEKAR" OCH DET HAR I DE ALLRA FLESTA FALL FUNGERAT MYCKET VÄL. VID MINSTA TVEKSAMHET ANG. STORLEK VAR VÄNLIG KONTAKTA OSS!
Mvh
Nilla 

 
Jazzpants    

   

Vårt råd är att beställa skor efter Din NORMALA skostorlek om inget annat anges. Vi räknar om leverantörernas storlekar så att de ska passa Dig.

Undantag är balettskor! Vid beställning av alla typer av balettskor bör du beställa EN STORLEK STÖRRE än din normala skostorlek!

Om du är osäker på vilken storlek som passar dig bäst så kan du maila oss din fots längdmått. Gör så här:
Lägg ett papper intill en vägg. Ställ dig med foten på pappret och hälen intill väggen. Strecka med en penna på pappret där stortån slutar. Mät från väggen till strecket i centimeter. Där har du din fots längdmått. (se skiss nedan)

        

 

 


HemHem

Varukorg  

(Tom)

Nyhetsbrev